Ексклузивен Lenovo магазин

Lenovo Legion в партньорство с Ubisoft

 Станимир Фъртунов 21 Май 2018 


Lenovo и Ubisoft обявиха Lenovo Legion като официален ексклузивен глобален PC спонсор на Ubisoft за Rainbow Six Siege Pro League и Majors. Периодът на партньорството е до края на сезона на Rainbow Six Siege Pro League, от пролетта на 2018 до пролетта на 2019 г. в Северна Америка, Европа, Азиатско- тихоокеанския регион и Латинска Америка.

Image:Lenovo 
Legion в партньорство с Ubisoft

Lenovo предлага набор от висококачествен гейминг хардуер, който ще бъде предоставен на някои от най-специализираните и квалифицирани играчи на Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. В партньорството е включено и съвместно популяризиране на брандовете.

Rainbow Six Siege привлича и ангажира повече от 30 милиона играчи, а фен базата се развива бързо. Като пример може да се даде тазгодишния турнир „Six Invitational (SI) 2018“, който отбеляза 300% ръст на броя зрители в сравнение с миналогодишния, като големият финал е бил гледан от 321 000 души.

Image:Lenovo Legion в партньорство с 
Ubisoft

Lenovo ще снабди отборите на Tom Clancy Rainbow Six Pro с мощен хардуер, нещо без което професионалните играчи не могат. Устройствата, които ще бъдат предоставени са: Lenovo Legion Y720 Tower, Lenovo Legion Y720/Y520 лаптопи и Lenovo Legion Y25f Gaming Monitor. Настолната машина Lenovo Legion Y720 Tower е достатъчно мощна, за да позволи висок FPS за плавни кадри, на които феновете могат да се насладят. Геймрският монитор Lenovo Legion Y25f допълва изживяването с честота на опресняване 144Hz.

Всичко това беше представено на финалите на сезон 7 на Rainbow Six Pro League, който се проведе в Harrah's Resort в Atlantic City Hotel & Casino на 19-20 май.
Пълната гама Lenovo Legion, можете да разгледате тук >> https://lenovoonline.bg/les/home.nsf/info/leno vo-gaming
За повече информация за Tom Clancy’s, Rainbow Six Pro League >>  https://www.rainbow6.com/esports


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: