Ексклузивен Lenovo магазин

ThinkPad X1 YOGA
бизнес ултрабук
с OLED дисплей


ThinkPad X1 YOGA е първият в света ултрабук с OLED дисплей. Снабден е с шесто поколение процесор от Intel Core, с възможност за ъпгрейд до 16GB RAM памет и SSD диск за производителност от най-висок клас. Дългият живот на батерията Ви позволява до 11 часа активност с Вашата YOGA. Можете да подобрите продуктивността си с докинг станцията WiGig (опция само с OLED дисплей), която Ви да възможност за безжично свързване на два екрана, аудио устройства и други портове.ЧЕТИРИ РЕЖИМА ЗА РАБОТА И ЗАБАВЛЕНИE

Дисплеят на ThinkPad X1 Yoga се завърта на 360-градуса, за да можете да работите и да се забавлявате в четирите режима - Laptop, Stand, Tent и Tablet. Клавиатурата на X1 Yoga се заключва автоматично и се прибира при преминаване в друг режим, благодарение на технологията lift'n'lock, с което се избягват грешки от случайно натиснати бутони.THINKPAD X1 YOGA
СЪЗДАДЕН ЗА БИЗНЕСА


Легендарна издръжливост

Издръжливоста на ThinkPad Х1 Yoga се дължи на карбоновите нишки и дисплея от закалено, устойчиво на надраскване и зацапване стъкло.

Четене и запис с голяма скорост

До 1TB PCIe NVMe SSD Ви дава възможност за до 5 пъти по-бърз запис и четене на всички Ваши важни файлове, видеоклипове, снимки и презентации.

Клавиатура от най-висок клас

Когато преминавате в различните режими на работа, рамката на клавиатурата автоматично се повдига и клавишите ѝ се заключват, предотвратявайки неволно натискане.

Писалка ThinkPad Pen Pro

Технологията Active Pen осигурява естествено и плавно писане. Позволява да водите бележки, да подписвате документи, да отбелязвате в PDF файлове, да скицирате и всичко останало, което работата Ви изисква. Чрез приложението WRITEit на Lenovo ще можете да пишете ръкописно във всяко поле за въвеждане. Функцията дава автоматични предложения и коригира написаното от Вас.

Зашеметяващ OLED дисплей

ThinkPad X1 YOGA е първият в света хибриден ултрабук с OLED дисплей, с който ще се насладите на по-богати цветове и ярък контраст. Оптимизирана за Windows 10, неговата усъвършенствана Multitouch технология осигурява по-точна и по-бърза реакция.*Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logo, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logo, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi и Xeon Inside са търговски марки на Intel Corporation в САЩ и други страни.