Ексклузивен Lenovo магазин

CES 2017: Lenovo Miix 720, Smart storage, Smart assistant и мултимедийна клавиатура

 Станимир Фъртунов 05 Януари 2017 


Представяме Ви новите устройства Lenovо, които бяха показани на CES 2017:

Lenovo Miix 720 - 2-в-1 устройство за работа и забавления


Image:CES 2017: Lenovo 
Miix 720, Smart storage, Smart assistant и мултимедийна клавиатура

Miix 720 е 12“ таблет с клавиатура, която се прикрепя чрез магнит. Резолюцията е QHD+ (2880х1920), а дисплеят е защитен със закалено стъкло Gorilla Glass.  Производителността е осигурена от 7-мо поколение Intel Core i7 процесор, до 1TB Solid State Drive диск и с до 16GB RAM памет. Графичната карта е Intel HD Graphics 620.

Image:CES 2017: Lenovo Miix 720, 
Smart storage, Smart assistant и мултимедийна клавиатура

Таблетът е с тегло от 780 грама без клавиатурата и профил от 8.9 милиметра. Налични са 2 стандартни USB порта и 1 USB Type C.  Батерията може да издържи до 8 часа непрекъсната работа, а благодарение на вградената 5MP IR камера с Windows Hello за разпознаване на лица, ще можете да отключвате Miix 720 без да въвеждате паролата си. Наличен е и стилус - Lenovo Active Pen 2 с поддръжка на 4096 нива на натиск за по реалистично рисуване и писане. Иновативната панта вече е с възможност за завъртане до 150 градуса.  

Image:CES 2017: Lenovo Miix 720, Smart storage, Smart 
assistant и мултимедийна клавиатура

Операционната система е Windows 10 или Pro версията, а продажбите на Lenovo Miix 720 започват в началото на април на цени от 999$.

Lenovo Smart Assistan – личният Ви дигитален асистент


Image:CES 2017: Lenovo Miix 720, Smart storage, Smart assistant и 
мултимедийна клавиатура

Lenovo Smart Assistant e дигитален асистент, с облачни гласови услуги, базирани на Amazon Alexa. Създаден в сътрудничество с Amazon, елегантният Lenovo Smart Assistant възприема гласови команди за търсене в интернет, пускане на музика, създаване на списъци, напомняне за важни задачи и още много други опции. Lenovo Smart Assistant  е създаден и да управлява смарт устройствата на Lenovo за дома, както и някои продукти на други производители, за да предложи на потребителите повече възможности и функционалности.

Базовият модел е с цена от 149$, а ако искате да си вземете версията с Harman Kardon озвучение, това ще Ви струва още 50$. Моделите ще са налични в началото на май месец.

Lenovo Smart Storage – сигурно решение за съхранение да данни


Image:CES 2017: Lenovo 
Miix 720, Smart storage, Smart assistant и мултимедийна клавиатура

Има капацитет до 6ТB, двулентов безжичен достъп и функции за автоматично синхронизиране, обхващащи множество устройства. Създаден за сигурен и P2P (peer-to-peer) достъп до запазени файлове като снимки, музика и документи, Lenovo Smart Storage предлага на потребителите бърз контрол върху данни и файлове. Вграденият софтуер за разпознаване на лица може да организира цяла фото библиотека с лица на потребители. Процесорът е Intel® Celeron® N3060 Processor с оперативна памет от 2GB.

Цената е 139.99$ и продажбите започват през май месец.

Lenovo 500 Multimedia Controller – компактна безжична клавиатура с мишка


Image:CES 2017: Lenovo Miix 720, Smart storage, Smart assistant и 
мултимедийна клавиатура

Lenovo 500 Multimedia Controller може да бъде свързано към всяко друго устройство с Windows 10 или по-стара версия. Ако искате да използвате пълните функционалности, Lenovo препоръчва Windows 10 OS. Батерията на безжичното устройство може да издържи до 8 месеца и тежи едва 141 грама. Цената е 54.99$ и ще бъде на пазара в началото на март.

Научете повече и за новата геймърска линия на Lenovo - Legion, както и за новостите в ThinkPad X1 линията на Lenovo.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: