Ексклузивен Lenovo магазин
Защо да купите от нас?

Защо Lenovo Exclusive Store?

Lenovo Exclusive Store е първият и единствен в България представителен магазин на Lenovo.

Тук, в приятна обстановка, можете да разгледате и тествате пълната гама Lenovo продукти. Ние ще Ви съдействаме компетентно и отзивчиво, за да изберем заедно най-доброто решение - за Вас или Вашата работа.


Научете повече

Кои сме ние?


Ние сме екипът на Lenovo Exclusive Store. Обичаме и отлично познаваме технологиите и вярваме, че:

решенията на Lenovo са най-добрите в РС индустрията, а Lenovo Exclusive Store – най-доброто място, откъдето можете да вземете своето Lenovo.

Част сме от Ай Би Ес България - една от водещите ИТ компании България.  Независимо дали продаваме компютър за домашния Ви офис, или оборудваме голяма корпорация, влагаме всичко от себе си и знаем, че с компетентност и специално внимание можем да Ви бъдем полезни.

Какво Ви предлагаме


Приятно място

Това е нашето Lenovo място, създадено с желание и любов, за Вас - нашите клиенти. Предлагаме Ви приятна обстановка, за да се чувствате добре и да избирате спокойно. 

Разнообразие от модели

При нас можете да разгледате и тествате пълната гама Lenovo продукти, а ние ще сме щастливи да Ви помогнем да изберете най-доброто решение за Вас или Вашата работа.

Сигурност

Тук ще намерите само оригинални  продукти с гарантиран произход и ненарушена гаранция. Ние сме професионалисти. Познаваме правилата и предпочитаме да ги спазваме. Осигуряваме само най-високо ниво на сигурност и защита на инвестицията Ви.

Опит и компетентност

Вече повече от 10 години, освен с индивидуални клиенти, работим с малки, средни и големи организации. Независимо какво правим, винаги подхождаме персонално. Гордеем се с екипа си от опитни, квалифицирани специалисти, които познават Lenovo продуктите отлично.

Грижа

Купувайки своята Lenovo техника от нас, Вие се доверявате на надежден партньор, на който може да разчитате и след продажбата. Ние сме оторизиран сервиз за Lеnovo Think продукти. Ще отговорим на всички Ваши въпроси и ще осигурим професионална грижа за Вашата техника.