Ексклузивен Lenovo магазин
Увеличаване на гаранциятаГрижата на Lenovo към своите клиенти не се изразява само в посочения гаранционен период при покупката. Поддръжката и сервизирането продължава дълго след това.

Някои модели Lenovo компютри се предлагат с едногодишна гаранция, което представлява един оптимален вариант с оглед темпа на развитие на технологиите.

При част от потребителите, промяната в изискванията към един компютър не се изменят пропорционално с развитието на компютърната техника. Те остават за по-дълъг период удовлетворени от своите системи и нямат необходимост от подмяната им.

За такива клиенти, които ще използват своя компютър по-дълго време, Lenovo и Lenovo Exclusive Store предлагат увеличаване на гаранционния период до три години. Условията и начинът, по който може да стане това, е следният:

Закупуване на ServicePack

Тази възможност предлага да се увеличи гаранционният срок на Lenovo системите, от стандартната една - на три години. Закупувайки ServicePack - допълнителен гаранционен пакет - си осигурявате допълнителна сигурност на системата и спокойствие при работа на минимална стойност.

Можете да поръчате Удължаване на гаранцията при покупка на Вашия компютър или най-късно до 30 дни преди изтичане на гаранционния срок. Свържете се с нас. Екипът на Lenovo Exclusive Store ще Ви предостави необходимата информация и ще Ви консултира за условията при закупуването на ServicePack.