Ексклузивен Lenovo магазин

Само за влюбени – предложения за неустоими подаръци!

 Михаила Михова 13 Февруари 2018 


В навечерието  на един прекрасен, романтичен ден, ще поговорим за любов.

Image:Само за влюбени – предложения за неустоими 
подаръци!

14-ти февруари за някои е празник, за други - най-обикновен ден, наситен с всякакви розови неща, плюшени мечета, валентинки, пеперуди в стомаха и много червено вино. За мен е ден на любовта във всички измерения. Всичко красиво и успешно е създадено с любов. Всеки я разбира и раздава по свой начин. Да обичаш означава да се грижиш, да дариш част от живота си, част от сърцето си, да подаряваш подаръци. Наред с любовта и еуфорията от чувствата, всеки е щастлив да получи подарък.  
В чест на празника, искам да подскажа на всички влюбени и обичащи как биха могли да изразят обичта си към скъп човек. Няма по-подходящ момент. Живеем в материален свят и често си мечтаем за нещо ново, красиво и полезно.

Предложенията  ми и този път са интересни.

Ако сте млад господин, готов на много неща за половинката си, но все още не и за бленувания от нея пръстен с диамант, знам как бихте могли да отклоните вниманието ѝ за месеци наред. Е, не сте готов да подарите пръстен, но винаги бихте могли да я зарадвате с нещо, което също ще блести на ръката ѝ във всяка една минута - нов смартфон. През месеца на любовта, ние, в Lenovo Exclusive Store  имаме страхотни предложения  за Вас.
Само до 15.02 имате възможност да се  сдобиете с модели от най-висок клас, към  които подаряваме и неустоими подаръци.
Предлагаме на Вашето внимание:

Image:Само за влюбени – предложения за неустоими подаръци!

Lenovo Moto Z – стил, класа и елегантност в едно устройство. И сега не получавате само смартфон. Можете да изберете като подарък към него, една от тези модулни приставки:    

Moto Z Hasselblad True Zoom - камера за професионални снимки, с които да запечатате незабравимите моменти;

Image:Само за влюбени – 
предложения за неустоими подаръци!

- Moto Z Soundboost JBL speaker - колонка, за кристален звук , с която да послушате заедно любимата музика;

Image:Само за влюбени – предложения 
за неустоими подаръци!

- Moto Z Insta-Share Projector - проектор, с който да изгледате любими кадри на голям екран или;

Image:Само за влюбени – предложения за 
неустоими подаръци!

- Moto Z Incipio OFFGRID Power pack - допълнителна батерия . С нея тя ще отговаря винаги навреме на обажданията ви. ;)

Image:Само за влюбени – 
предложения за неустоими подаръци!

Следващото ни страхотно предложение е:

Image:Само за 
влюбени – предложения за неустоими подаръци!

Motorola Moto x4 с ПОДАРЪК - Bluetooth слушалки Pulse Escape

Image:Само за влюбени – предложения за неустоими подаръци!

Не си ли заслужава?! Бъдете нестандартни и различни, зарадвайте любимата си с такова бижу. Сигурна съм, че ще ви обожава поне до 8-ми март!

Говорейки за диаманти и скъпоценности, няма как да пропусна да представя нещо удивително красиво, леко и изящно, с цвят на любов:

Лаптоп Леново 520s Ideapad Pink - толкова романтичен и фееричен на вид, колкото  мощен и надежден при работа. Трудно е да устоиш на такова съвършенство. Предлагам ви  да го разгледате, а преценката на кой любим човек би прилягал най-добре, оставям на вас.

Image:Само за влюбени – предложения за неустоими подаръци!

Идея имам и за най-силната и истинската любов. Любовта към децата ни. Те обичат да играят, а ние обичаме те да са щастливи. Добре запознати сме с какви високотехнологични играчки мечтаят да се забавляват. Е, може би днес е най- подходящия момент да кажете на детето си колко го обичате и колко много заслужава нов геймърски лаптоп:

Image:Само за влюбени 
– предложения за неустоими подаръци!

Предлагам Ви нещо наистина удивително - Лаптоп Lenovo Legion Y520. Със стилен дизайн и страхотни характеристики. За да сме и в контекста на празника - имаме го и в червено. Убедена съм, че ще се влюби в него толкова силно, че ще изпълнява препоръките и съветите Ви поне докато представим по-новия модел.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: