Ексклузивен Lenovo магазин

Кои са най-добрите марки ноутбуци за 2012 според Laptop Magazine *

 Руслана Ангелова 25 Април 2012 


Image:Кои са най-добрите марки ноутбуци за 2012  според  Laptop 
Magazine *

Покупката на лаптоп винаги е свързана с избор на марка, модел, характеристики. Пазарът в момента предлага огромно разнообразие. Независимо на кой производител ще изберем продукт, важно е да подберем характеристиките му така, че работейки да сме максимално ефективни. Не е лошо и да знаем предварително кои са слабите и силни страни на марката и до колко това има значение за нас.  

Именно за това авторитетното технологично издание за трета поредна година прави класация сред водещите марки, на база собствени тестове и мнения на потребители.

Според тазгодишната класация на Laptop Magazine Best & Worst Laptop Brands for 2012, Lenovo са повече от добре позиционирани за поредна година. Класацията е резултат от подробни тестове на 9-те водещи марки, в няколко основни категории:

·        Рейтинг на база ревюта направени от изданието, 20 точки
·        Дизайн, 15 точки
·        Клавиатура и тъчпад, 15 точки
·        Техническа поддръжка, 15 точки
·        Дисплей и аудио, 10 точки
·        Обща стойност и варианти за избор, 10 точки
·        Потребителска удовлетвореност, 5 точки
·        Софтуер, 5 точки
·        Иновативност, 5 точки

Lenovо се позиционира на 1-во място сред PC-тата с 84 точки и на второ в глобалната класация, следвайки Apple (88) по точки.  

Сигурни и надеждни, ноутбуците на Lenovо запазват 2-рата позиция от миналата година в общата класация, като държат 1-во място в категориите ИНОВАЦИИ и ПОТРЕБИТЕЛСКА УДОВЛЕТВОРЕНОСТ. Lenovo получава висока оценка и за клавиатура и тъчпад – традиционно силни характеристики на марката.

По-детайлно за рейтинга на Lenovo –  Laptop Magazine.

Ето как се позиционират и другите марки:

Image:Кои са най-добрите марки ноутбуци за 2012  според  Laptop Magazine *

Личен  коментар: Laptop Magazine са явни Apple фенове :) - не можем да им се сърдим за което, а и N1 сред РС-тата е отличен резултат. Apple е марка, която не мога да сравнявам с Lenovo. Мac е прелестен, красив, върши работа и е супер за забавление, въпреки все още нерешените проблеми с охлаждането при някои модели.  Знаете ли обаче, какво се случва ако го залеете с течност? Или коварните пръстчета на детето Ви изтръгнат бутонче от клавиатурата?  … Но това е друга тема, а и затова са застраховките :).

* Класацията е направена от Laptop Magazin.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: