Ексклузивен Lenovo магазин

Ideacentre Stick 300 - компютър с джобен формат

 Nevena Chervenakova 12 Септември 2015 


Днес Ви представяме едно забележително устройство - джобен компютър от Lenovo, който очакваме в края на октомври. Ideacentre Stick 300  е с размер на USB стик, свързва се към външен монитор или телевизор с HDMI порт, работи с Windows 10 и има Intel Atom процесор.

Image:Ideacentre Stick 
300  - компютър с джобен формат

Накратко за предимствата на Ideacentre Stick 300


Много възможности за ползване

Ideacentre Stick 300 се свързва посредством HDMI с телевизор или монитор и го трансформира в компютър. Изключително удобен, когато се нуждаете от мобилност - когато пътувате, правите презентации пред клиенти или просто Ви е необходимо PC. Stick 300 осигурява всички възможности на старндартен компютър, а екстрата е, че се побира в джоба ви.    

Image:Ideacentre Stick 300  - 
компютър с джобен формат

Компактен, но мощен

С дължина едва 10 см, Ideacentre Stick 300  се побира в дланта на ръката Ви. Това малко устройство осигурява всичко необходимо за стандартна офисна работа:  Windows OS с Bing, 2 GB RAM и 32 GB място за съхранение.

Опционална клавиатура и мишка в едно

Lenovo Multimedia Keyboard Remote е подходящо допълнение към супер мобилния Ideacentre Stick 300. Това е комбинирано устройство - клавиатура и мишка в едно, с джобен размер. Работи дистанционно с 2.4GHz безжична връзка или с USB и се предлага отделно.

Image:Ideacentre Stick 300  - компютър с джобен формат

Intel® Atom™ процесор

Макар и малко джобно PC, Stick 300 е с 4-ядрен процесор, който ще осигури възможност за безпроблемна работа с офисните приложения или обичайните занимания в мрежата.

Image:Ideacentre Stick 300  - компютър с джобен формат
Възможности за свързаност

Stick 300 предлага богат избор от възможности за свързване. Устройството има WiFi и Bluetooth® както при стандартните компютри. Също така разполага и с мини HDMI и USB порт за свързване на външни устройства, както и със слот за microSD карта за допълнителна памет.

Ideacentre Stick 300  е впечатляващо с размерите си, достъпно PC, което може да носите навсякъде със себе си, осигурявайки си свързаност и достъп до необходимите ви приложения. Очакваме го  в края на октомври на цена 299 лв.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: