Ексклузивен Lenovo магазин

Що е то Power Bridge Technology?

 Станимир Фъртунов 12 Октомври 2016 


Без съмнение, хората работещи в движение се замислят дали ще издържи батерията на техния лаптоп до следващата среща или дали ще има къде да гo заредят.


Image:Що е то Power Bridge Technology?

В подобни ситуации в помощ за потребителите на лаптопите Lenovo от серията ThinkPad е наличната Power Bridge технология. Какво представлява тя?

Представете си, че на Вашия ThinkPad правите презентация пред клиент, имате отворени документи, които показвате и в един момент системата Ви сигнализира, че батерията е на привършване. С Power Bridge технологията няма от какво да се притеснявате. Тя Ви дава възможност да замените батерията на Вашия лаптоп без да се налага да изключвате машината и да продължите своята работа безпроблемно. Това се осъществява благодарение на вградената батерия, която е с капацитет равен на външната. (за по технически запознатите, това са две 3-клетъчни батерии  с мощност 23.5Whr).


Image:Що е то Power 
Bridge Technology?

И това не е всичко - можете да замените или закупите допълнителна външна батерия с по- голяма мощност – например: 72Whr. По този начин ще получите допълнителни 13 часа работа без прекъсване. Общото време, в което ще можете да използвате Вашата машина е 25 часа (при ThinkPad Х260)! Това са почти три 8 часови работни дни. Моделите, които поддържат тази технология са ThinkPad T460, T560 и Х260, а от по-старите поколения, това са: X240, X250, T440, T440s, T450, T450s, T550.


Image:Що е то Power Bridge 
Technology?

Технологията е семпла, но в същото време е и интелигентна. Системата винаги консумира енергия първо от заменяемата батерия, така че да можете лесно да я смените, когато нейният заряд свърши. Обратно, когато машината Ви е вързана към електрическата мрежа, първо се зарежда вградената батерия за да можете лесно да използвате Power Bridge технологията.

Сега имате възможност да се възползвате от нашето ексклузивно предложение:

С всеки закупен лаптоп от серията ThinkPad T, X, YOGA и L по ваш избор получавате безплатна 6 клетъчна външна батерия или допълнителен  65W адаптер.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: