Ексклузивен Lenovo магазин

Мрежовите устройства за съхранение LenovoEMC в Lenovo Exclusive Store

 Nevena Chervenakova 24 Септември 2013 


От средата на септември в Lenovo Exclusive Store се предлагат мрежовите устройства за съхранение (NAS) Lenovo® Iomega® и Lenovo® EMC®. Това е новото наименование на водещите в индустрията Iomega мрежови устройства за съхранение, валидно в световен план от 11 юни 2013 г.

LenovoEMC Ltd е съвместно дружество между Lenovo и EMC. Joel Schwartz, главен вицепрезидент и генерален мениджър, Global New Business Development, EMC, коментира, “Съвместното дружество LenovoEMC отбелязва обновяването на бизнеса на Iomega мрежовите решения за съхранение с подкрепата на два водещи лидера - Lenovo и EMC. Сегментът на сторидж индустрията е един от най-бързо развиващите се на пазара и вярваме, че продуктовото портфолио LenovoEMC ще продължи да бъде на предни позиции на пазара.”

Мрежовите решения за съхранение на Lenovo могат да отговорят на нуждите както на домашния офис или малкия бизнес, така и на високите изисквания на големите организации.

Image:Мрежовите устройства за съхранение LenovoEMC в 
Lenovo Exclusive Store

Моделите за домашния офис и малкия бизнес - Lenovo Iomega ix series, включват компактни и достъпни десктоп мрежови устройства за съхранение, защита и споделяне на файлове.

Професионалните устройства за съхранение от корпоративен клас - Lenovo EMC px series включват компактни десктоп модели и оптимизирани за Rack модели от сървърен клас с до 48TB капацитет. Te са с висока производителност за взискателни работни натоварвания като виртуализация, управление на бази данни и видеонаблюдение.

Накратко някои от основните върхови моменти в историята на Iomega от създаването на бранда през 1980 г.:

  • Iomega има продадени 430 млн. цифрови дискови устройства за съхранение и дискове.
  • Iomega е получила повече от 150 патента.
  • Iomega продуктите са достъпни в повече от 125 страни по света.
  • Оригиналният Iomega® Zip™ Drive отбелязва  значителен скок в портативните устройства за съхранение с дебюта си през 1995.
  • Iomega пуска на пазара своя мрежови сторидж продукт през 2003.
  • Iomega е придобита от EMC през 2008.
  • През 2012 Iomega достига 1 млн. продажби на своето мрежово устройство за съхранение.
  • Съвместното дружество LenovoEMC Ltd. е обявено официално през декември 2012.
  • От май 2013 повече от 110 000 частни Облака са създадени от клиенти на мрежовите устройства за съхранение Iomega.

LenovoEMC™ частен Облак

LenovoEMC Personal Cloud  Ви позволява да създадете собствен интернет Облак, в който са свързани LenovoEMC мрежовото Ви устройство с компютри, смарт телефони  и др, за да достъпвате, споделяте, копирате и защитавате файловете си в мрежата. За разлика от други публични или частни облачни приложения, частният Облак на LenovoEMC се управлява от притежателя му и съдържанието и достъпността са винаги под негов контрол. Частният Облак е включен с покупката на LenovoEMC и Lenovo мрежовите устройства за съхранение (достъпва се с уникален код за достъп). Не е обвързан с такси за ползване и абонамент.

За повече информация за LenovoEMC продуктите: www.lenovoemc.com


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: