Ексклузивен Lenovo магазин

Hello Moto част 2 - Moto X Style

 Станимир Фъртунов 19 Април 2016 


В предишната статия Ви представих нечупливия Moto X Force. Следващият модел от серията, който ще разгледаме е Moto X Style. Лично имах възможността да тествам смартфона и останах изключително впечатлен от това устройство. Дисплеят ми идва малко голям, но пък за сметка на това цветовете, които пресъздава са превъзходни. Moto X Style е лек с тънък профил, а задният капак е стилно извит, което го прави приятен за държане. По отношение на бързината - смартфонът е изключително интуитувен, благодарение на операционна система, която е Pure Android без допълнителен софтуер/приложения, а 21MP камера прави превъзходни снимки. Нека Ви запозная по-детайлно и с параметрите му:


Moto X Style – красив, от където и да го погледнеш

Image:Hello Moto част 2 - Moto X Style

Moto X Style разполога със зашеметяващ 5.7“ Quad HD дисплей, който пресъздава богати и наситени цветове, а Gorilla Glass 3 предпазва стъклото от надраскване. Смартфонът разполага и със защитно покритие против заливане, намокряне и дъжд, които биха могли да провалят деня Ви1. Дизайнът на Moto X Style е с леко извит корпус, който придава приятно усещане при работа със смартфона, а теглото му е 179 гр. Върху предния панел в горния и долния край са разположение два стерео говорителя.

Image:Hello Moto 
част 2 - Moto X Style


Moto X Style е с капацитет на батерията 3000mAh, което Ви дава възможност за цял ден работа с устройството2. С TurboPowerTM технологията 15-минутно зареждане на смартфона, осигурява до 10 часа живот на батерията3.

Image:Hello Moto част 2 - Moto X Style


Процесорът е шест-ядрен Qualcomm® Snapdragon™ 808 1.7 GHz и оперативната памет е 3GB. Вътрешната памет е с възможност за до 64GB, като разполагате и със слот за microSD, който може да поддържа до 128GB4. Благодарение на основната 21MP камера ще можете да правите кристално ясни и красиви снимки със светкавичен фокус. Снимайте с двойната LED светкавица за светли, цветово балансирани изображения. Предната 5MP камера е с широкоъгълен обектив и допълнителна предна светкавица за превъзходни селфита, дори и на слабо осветени места.

Image:Hello Moto част 2 - Moto X Style


И тук операционната система е чист Android 5.1 без предварително инсталирани приложения или софтуер, който забавя производителността на телефона. С Motorola приложенията ще можете да настроите Вашия телефон да работи по начина, по който искате. С Moto Voice ще можете да управлявате смартфона с гласа си. Попитайте го за упътване или потърсете информация, без да е необходимо да докосвате телефона си. Докато държите Moto X Style в ръката си, го разклатете или завъртете и ще получите бърз достъп до камерата или фенерчето.  

Image:Hello Moto част 2 - Moto X Style


1  Усъвършенстваната технология с нанопокритие създава водоотблъскваща бариера, която предпазва от повреди, причинени от умерено излагане на вода, например случайно разливане, напръскване или лек дъжд. Устройството не е предназначено да бъде потапяно във вода или излагано на вода или други течности под налягане. Не е водоустойчиво.
2  Всички твърдения относно капацитета на батерията са приблизителни и се базират на стандартен профил на смесена употреба. Профилът на смесена употреба се базира на устройства на Motorola в основни 4G LTE мрежи с отличен обхват и включва както режим на работа, така и режим на готовност. В профила на смесена употреба за определяне на производителността на батерията се прилагат първоначалните настройки на устройството. Действителната издръжливостна батерията ще варира и зависи от много фактори, включително силата на сигнала, конфигурацията на мрежата, възрастта на батерията, работната температура, избраните функции, настройките на устройството, проведените разговори, използваните данни и употребата на други приложения.
3  Зарядът на батерията трябва да е значително изчерпан. Скоростта на зареждане се понижава в хода на зареждането. В някои пазари зарядното устройство се продава отделно.
4  MicroSD картите се продават отделно. Възможно е съдържание с DRM ограничения да не може да се премести в картата. 200 GB е максималният достъпен капацитет към момента.

Moto X Style е наличен в Lenovo Exclusive Store

Прочетете част 1 - Moto X Force


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: