Ексклузивен Lenovo магазин

Lenovo Legion - геймърски лаптопи от следващо поколение, с най-новите технологии на NVIDIA и Intel

 Иван Хаджиев 03 Април 2020 


Image:Lenovo Legion - геймърски лаптопи от следващо поколение, с най-
новите технологии на NVIDIA и Intel

Lenovo Legion е готов да предлага на геймърърите още по-потапящи преживявания. Предстоящата му PC-линия ще разполага с най-новата "NVIDIA GeForce RTX 2080 SUPER GPU" с Max-Q Design и 10-то поколения мобилни процесори Intel Core H-Series.


Image:Lenovo Legion - 
геймърски лаптопи от следващо поколение, с най-новите технологии на NVIDIA и 
Intel

Оборудвани от новите графични процесори "GeForce RTX SUPER" с Max-Q Design,  с новия лаптоп Lenovo Legion 7i, геймърите ще се радват на по-високи тактови скорости и нови нива на реализъм в днешните "AAA" игри. По-малкият брат, новият Lenovo Legion 5i, ще предлага конфигурации с до RTX 2060 GPU.

Геймърската линия Legion, също така ще поддържат и технологията “NVIDIA G-SYNC™”, за по-плавен геймплей без прекъсвания. И двата нови лаптопа ще предлагат най-новите мобилни процесори, "Intel Core H-Series" от 10-то поколение.

Нещо повече, лаптопите на Lenovo Legion, 7i и 5i, също така ще бъдат първите, които ще представят новата технология, "NVIDIA Advanced Optimus" за подобрена ефективност на батерията.
Разработен в сътрудничество с NVIDIA, "Advanced Optimus" динамично открива натоварванията на графичния процесор и автоматично превключва между NVIDIA GPU (за по-големи натоварвания) и iGPU (за леки натоварвания). Това ще подпомага да се запази живота на батерията, когато се изпълняват приложения за леко натоварване и осигурява максимална производителност, когато се играят игри.


Image:Lenovo Legion - геймърски лаптопи от 
следващо поколение, с най-новите технологии на NVIDIA и Intel
 


Лаптопите Lenovo Legion 5i и Lenovo Legion Y540 с RTX 2060 GPU ще бъдат със стартовата цена от 999 щатски долара. Lenovo Legion 7i и Lenovo Legion Y740 с графичния процесор RTX 2070 ще започне от 1199 долара. Наличността ще варира в зависимост от региона.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: