Ексклузивен Lenovo магазин

ЕКСКЛУЗИВНО: ThinkPad с ПОДАРЪК - допълнителна батерия или адаптер

 Станимир Фъртунов 24 Януари 2017 


Потребителите на бизнес моделите ThinkPad обикновено са взискателни и заети хора. Често се налага да работят с гъвкаво работно време, да довършват служебните задачи в дома или да пътуват. Ето защо за Ваше улеснение Ви предлагаме подарък към Вашия нов ThinkPad по избор - допълнително зарядно или втора батерия. Така няма да Ви се налага да носите от офиса в къщи своето зарядно или пък да се чудите къде да заредите лаптопа на летището.

Ако Ви е омръзнало постоянно да разнасяте адаптера за лаптопа от дома до офиса и обратно или пък се притеснявате дали зарядът на батерията ще свърши по средата на важна среща, то това предложение е точно за Вас!

Само в Lenovo Exclusive Store с всеки  закупен преносим компютър ThinkPad от сериите X, T, L и YOGA ще получите ПОДАРЪК – 6 клетъчна батерия или 65W адаптер.

Все още не сте си избрали подходящия ThinkPad за Вас? Нека Ви помогнем:

ThinkPad X – топ моделът в тази серия е Х1 Carbon от 4-то поколение. С корпус направен от карбонови нишки и технологии от най-висок клас, той е гаранция за издръжливост. Tози 14“ лаптоп е с дебелина едва 15 мм. и е с тегло от 1.17 кг. Снабден с последното 6-то поколение на Intel Core, възможност за 16GB RAM и PCIe NVMe SSD (Solid State Drive).

ThinkPad X2х0 е 12.5" бизнес ултрабук с дълъг живот на батерията, която може да Ви издържи до 25 часа. Това се дължи на двете батерии - едната е вградена, а другата е външна ( заменяема ). С допълнителната батерия подарък, която Ви даваме можете да добавите още 12 часа работа към Вашата машина. За това и перфектният избор тук е 6-клетъчната батерия!


Image:ЕКСКЛУЗИВНО: ThinkPad с ПОДАРЪК - допълнителна батерия или адаптер
Виж моделите от серия Х >> http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Products.x sp?category=DCE13309EE2537B4C2257D2B004F341B

ThinkPad T – тази серия е доказан лидер в бизнес класа на преносимите компютри. Високопроизводителни машини, готови да издържат всяко едно предизвикателство от Вашето ежедневие: от заливане с вода до изпускане на земята.

Image:ЕКСКЛУЗИВНО: ThinkPad с ПОДАРЪК - допълнителна 
батерия или адаптер 
Виж моделите от серия Т >> http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Products.x sp?category=D0122A3A409E3538C2257D15002EBEF2

ThinkPad YOGA – ако сте фен на хибридните устройства, то ThinkPad YOGA е перфектният избор за Вас. Благодарение на иновативните панти, които могат да се завъртат на 360 градуса, ще можете да използвате ултрабука в 4 различни режима на работа: laptop, stand, tent или tablet.


Image:ЕКСКЛУЗИВНО: ThinkPad с ПОДАРЪК - допълнителна батерия или адаптер
Виж моделите от серия YOGA >> http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Products.x sp?category=D35A68C9EEDF01FBC2257D04004781AB

ThinkPad L - машините от тази серия предлагат отличен баланс между  продуктивност, мобилност и цена.


Image:ЕКСКЛУЗИВНО: 
ThinkPad с ПОДАРЪК - допълнителна батерия или адаптер

Виж моделите от серия L >>  http://lenovoonline.bg/les/home.nsf/Products.x sp?category=A9DD04A6A9E346B5C2257D2B004F6EA6

Ако дълго сте отлагали покупката на своя ThinkPad, СЕГА е моментът!

Важно!
Промоцията не може да се комбинира с отстъпките ни по корпоративната или академична програма!


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: