Ексклузивен Lenovo магазин

Lenovo IFA 2019: ThinkBook портфолио

 Йордан Михнев 10 Септември 2019 


Що е то ThinkBook?

Image:Lenovo IFA 
2019: ThinkBook портфолио

Серията е пряко насочена към малкия и среден бизнес, като ще се бори с конкуренцията чрез своята прозиводителност, здравина, голям набор от портове и актуален дизайн. Беше обявено и ъпгрейд на актуалните 13S и 14S с новата генерация процесори като това ще добави още по-висока производителност в настоящите модели.

Нека всъщност вкараме малко светлина и разясним идеята зад ThinkBook - серия лаптоп на Lenovo, насочени към малките бюджетни компании, предоставящи решение с добра производителност, сигурност и различен от този на ThinkPad външен вид на разумна цена.

Image:Lenovo IFA 
2019: ThinkBook портфолио

Освен към бизнеса, продуктът е насочен и към частния клиент, който държи на здравина без да прави компромис с дизнайна на устройството.

Но не само дизайнът е важен!

Именно тук се включва Lenovo - ThinkBook предлага гъвкавост, висока производителност, сигурност както хардуерна, така и виртуална.
Премиум визията идваща от алуминиевото шаси и големия избор от портове се вписват идеално в лаптоп, който е създаден с мисъл за модерния и динамичен бизнес потребител.

Нека Ви представя част от характеристиките:

Производителност:

  •  възможност за до 10-то поколение Intel Core
  • голям избор на обем PCIe SSD дисково пространство както и DDR4 RAM памет.
  • възможност за поръчка на Intel Optane Memory
  • супер бърза интернет връзка, посредстовм безжичен и кабелен интернет, както и възможност за поръчка на Intel Wi-Fi 6 адаптер.

Сигурност:
  • бутон за включване с вграден сензор за пръстов отпечатък, който дава възможност едновременно да се стартира устройството и да се отключи операционната ситема.
  • ThinkShutter - физически капак на камерата, който с плъзгане я прикрива с цел контрол на поверителността.

Удобства:
  • скрит USB порт- Този порт дава възможност да приберете Вашия донгъл за мишка на сигурно място, като така го предпазвате от кражба или изгубване.
  • директен бутон за отговор на онлайн обаждания чрез Skype или други платформи.
  • Type C Gen.2 порт с пълни фикнции, който може да зарежда и други устройства.

В обощение на написаното - ThinkBook е изборът ми за машина за хора, на които ТhinkPad e просто един черен, скучен бизнес лаптоп.

Можете да разгледате актуалните модели -> тук.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: