Ексклузивен Lenovo магазин

MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo

 Станимир Фъртунов 23 Февруари 2016 


 
На Световния Мобилен Конгрес (MWC) Lenovo представи обновените модели от серията TAB. Това са TAB3 10" Business, TAB3 7" и TAB3 8".
Image:MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo
TAB3 10
: подходящ за всеки бизнес
е оптимизиран за бизнес потребителите, които са постоянно в движение.Тъй като все по-голяма част от бизнеса се адаптира към използването на таблети с Android с цел да увеличи производителността на служителите, от Lenovo създадохa TAB3 10 Business, който включва специализиран софтуер и хардуер, оптимизиран за работа.

Таблетът е с Android for Work, който предлага възможността за създаване на бизнес профили, където ще може да съхранявате Вашето съдържание. Този Android for Work дава по-голяма сигурност и възможност за управление. TAB3 10 идва с предварително инсталирани продуктивни приложения - Google Play for Work, Kiosk Mode и др. Новият таблет отговаря на очакванията на потребителите за издръжливост - може да се използва при взискателни работни среди, благодарение на P2i технологията за постигане на IP52 работоспособност при запрашаване и водни пръски. Дисплеят също е защитен от устойчиво на надраскване Gorilla Glass 3 стъкло.

Лесно управляем и защитен, TAB3 10 Business използва софтуер за хардуерно криптиране. Lenovo интегрира в TAB3 10 решение за постоянна защита за Вашите бизнес мрежи и "geotechnology", която дава възможност на фирмите да проследяват къде се намират устройствата. Има възможност за дистанционно управление.
Image:MWC 2016: Обновените модели таблети на Lenovo
Таблетът разполга с четири-ядрен процесор с работна честота 1.3GHz, който дава на потребителите възможност за multitasking и отваряне на много прозорци. В същото време Lenovo Ви гарантира до 12 часа живот на батерията, заедно с пълен набор от портове, като например стандартно USB OTG за лесно свързване на външна памет, Y и Т конектори, RJ45 порт или четец за карта памет. Към тях можем да добавим и различни типове свързаност, включително NFC, двубандов Wi-Fi AC, GPS и възможност за 4G свързаност.

От Lenovo са се погрижили и за дисплея, който е 10 Full-HD IPS с Gorilla Glass 3 и два високоговорителя с технология Dolby Atmos. Задната камерата е 8MP с автофокус, а предната е 5MP и е с фиксиран фокус. Таблетът се очаква да бъде пуснат на пазара в началото на месец юли.

TAB3 7
и TAB3 8: създадени за семейството!
Гледането на видео или играта на игри на таблет е сред любимите споделени моменти у дома. За по-малките таблетът има предварително инсталиран режим за деца, който е със специални настройки за сърфиране в интернет, също така и възможност да се ограничи достъпът до таблета в избрани часове или дни от седмицата. За тези родители, които се притесняват за последиците от синята светлина от екраните на устройствата, то TAB3 7 и TAB3 8 разполагат с  Adaptive Technology на дисплея, която филтрира синята светлина. Благодарение на вградения сензор, таблетът сам може да контролира яркостта на екрана.

TAB3 7 и TAB3 8 разполагат с четири-ядрен процесор с работна честота 1.0GHz. Камерите са 2MP предна и 5MP задна, а озвучението е на Dolby Atmos. Моделите имат възможност и за 4G LTE свързаност за по-бърз интернет.

TAB3 7:
Семейният таблет, който лесно се побира в джоба
Компактният и колоритен TAB3 7 идва с ярък 7 " SD IPS дисплей. Създаден за хората с активен начин на живот, които обичат да прекарват времето си на открито. Благодарение на специалното покритие, което предпазва от вода, ще можете да го носите навсякъде без да се притеснявате - в кухнята, когато вали дъжд или дори в банята. Продажбите на TAB3 7 започват в началото на месец юни.
Image:MWC 2016: Обновените модели 
таблети на Lenovo
TAB3 8:
Идеален баланс между лесна преносимост и възможност за четене
Дисплеят е 8 "HD IPS дисплей и разполага с два високоговорителя с Dolby Atmos технология, които са разположени на лицевия панел и го правят перфектния мултимедиен спътник. Таблетът има възможност за multi-user поддръжка, което прави лесно споделянето на устройството. Таблетът ще бъде наличен в началото на месец юни .
Image:MWC 2016: Обновените модели таблети на 
Lenovo


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: