Ексклузивен Lenovo магазин

Lenovo IFA 2018: Новите модели YOGA

 Станимир Фъртунов 05 Септември 2018 


Вълна от нови устройства ни заля на технологичното изложение IFA в Берлин. Акцентът беше върху Lenovo YOGA C930 и Yoga Book C930.

Image:Lenovo IFA 2018: Новите модели YOGA

Lenovo Yoga Book C930

Image:Lenovo 
IFA 2018: Новите модели YOGA

Подобно на модела от миналата година, Lenovo YOGA Book запазва своите компактни размери.  Новият модел разполага с E-Ink екран, който се превръща в динамична клавиатура с възможност за различни индивидуални настройки, поддръжка на множество езици, дигитална хартия за бележки или скици и дори електронен четец с едно единствено натискане на бутона. Yoga Book C930 разполага с 10.8-инчов QHD 2K IPS дисплей, два говорителя с Dolby Atmos технология, а производителността е осигурена от Intel Core процесор. Теглото на устройството е едва 775 гр. като предлага до 10 часа работа благодарение на Windows 10.

Image:Lenovo IFA 2018: Новите модели YOGA

Моделът запазва гъвкавия дизайн, който е характерен за устройствата  от серията Yoga, благодарение на подобрената панта. И това не е всичко! Отварянето на горния капак на толкова тънък лаптоп е истинско предизвикателство. За това Lenovo разработиха технологията “knock-to-open” – сложен механизъм от акселерометри, магнити и сплав с памет. Така с две почуквания върху горния капак, хибридът ще се отваря.

Image:Lenovo 
IFA 2018: Новите модели YOGA

Моделът се очаква на цена от 999 евро в края на месеца.

Lenovo YOGA C930

Image:Lenovo IFA 2018: Новите модели 
YOGA

С тазгодишния модел се сбогуваме със стилната панта, която наподобява часовникова верижка. На нейно място ще открием ротационен саунд бар с Dolby Atmos, който е изработен в сътрудничество с Dolby. В допълнение вграденият софтуер позволява за оптимизиране настройките на звука за превъзходно аудио изживяване във всеки един от режимте.

Image:Lenovo IFA 
2018: Новите модели YOGA

Новият модел е с възможнст за 4K Dolby Vision дисплей, а специална ниша в корпуса ви позволява да съхранявате и зареждате дигиталната писалка. Процесорът е 8-мо поколение Intel Core и имате възможст за избор на оперативна памет (RAM) до 16GB. Мястото за съхранение е с опция за до 1TB PCIe SSD, а батерията е с издръжливост до 14.5 часа за моделът с Full HD (1920x1080) резолюция.

Image:Lenovo IFA 2018: Новите модели YOGA

И това не е всичко.... освен наличния четец за пръстови отпечатъци, Lenovo добавя и филтър, който представлява малко парче от пластмаса, за закриване на камерата - TrueBlock Privacy Shutter.

Image:Lenovo IFA 2018: 
Новите модели YOGA

Можете да поръчате моделите Lenovo YOGA C930 от тук.

Yoga C630 WOS (Windows-on-Snapdragon)

Image:Lenovo IFA 2018: 
Новите модели YOGA

Серията Yoga се сдобива и с първия си суперпортативен хибрид, който е базиран на чипсета Snapdragon 850. C630 има здрав и лек корпус, но можете да изкарате с едно зареждане до 22 часа активна работа или до 700 часа в режим Stand By. Няма да се лишите от Windows изживяването, като C630 използва Windows 10S, оптимизиран за чипсета Snapdragon.

Image:Lenovo IFA 
2018: Новите модели YOGA

Лаптопът Lenovo Yoga C630 WOSe първото 2-в-1, който е базиран на чипсета на Qualcomm Snapdragon 850. С него идват и LTE модема Snapdragon X20 с поддръжка до 1.2 Gigabits. Така винаги ще разполагате с бърза и надеждна връзка с интернет.
Изключително тънък и с тегло от само 1.2 кг., Yoga C630 WOS предлага стилен дизайн с полиран алуминиев капак и ярък 13.3-инчов Full HD IPS сензорен дисплей.Устройство работи под Windows 10, а като опция можете да закупите и Lenovo Pen.
Батерията на хибрида издържа до 25 часа с едно зареждане. Напълно достатъчно за да се справяте с цял сезон на любимото си шоу. ;)
Моделът се очаква през ноември на първоначална цена от 999 евро.

Yoga S730

Image:Lenovo 
IFA 2018: Новите модели YOGA

Модел, който наследява текущия ideapad 720s, НО с още по-тънък дизайн, по-добро охлаждане и по-висока производителност. За съжаление Lenovo Yoga S730 не разполага със сензорен екран и пантата не позволява 360 градусова ротация. Дисплеят е 13.3“ FullHD IPS, с 8-мо поколение процесор, до 16GB оперативна памет и М.2 слот за флаш памет.
Очаква се в края на месец октомври, а цената ще стартира от 999 евро.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: