Ексклузивен Lenovo магазин

Запознайте се с ThinkBook: Създаден за бизнес, предназначен за следващото поколение.

 Иван Хаджиев 14 Май 2019 


На 13 Май 2019, Lenovo обяви лаптопите ThinkBook 13s и 14s, предназначени за потребителите от малкия и среден бизнес.

Image:Запознайте се с ThinkBook: Създаден за бизнес, предназначен за 
следващото поколение.

Защо ThinkBook?
 
Image:Запознайте се с ThinkBook: Създаден за бизнес, предназначен за 
следващото поколение.

В този непрекъснато развиващ се онлайн свят, модерните служители се нуждаят от рационален лаптоп, който могат да използват, за да си сътрудничат от почти всяко отдалечено място. Близо 60% от хората, които са част от така наречената "нова работна сила", са израстнали, създавайки и общувайки онлайн със стилни устройства.

Устройствата се отличават с луксозен дизайн и олекотени размери, което ще улесни работата с тях, когато сте в движение. Новите лаптопи на Lenovo предлагат дълъг живот на батерия и достъпна цена.

ThinkBook имат превъзходно усещане, дисплеите им могат да се завъртат до 180 ° с тесни рамки в краищата, което създава усещане за по-голям екран в малкото шаси. Изработен от алуминиеви и магнезиеви метали в минерално сиво покритие, лаптопът тежи 1,5кг при 14-инчовата версия и 1,34кг при 13-инчовата.
Свръхтънките лаптопи ThinkBook включват бизнес функции, които често не присъстват в по-скъпите си алтернативи:
-        Четец на пръстови отпечатъци, който е скрит в бутона за включване
-        Вграден TPM 2.0 модул за активиране на функциите за защита на Windows 10 и криптиране на потребителски данни.
-        Физически ThinkShutter капак на камерата за контрол на поверителността.
-        Панти, покрити с метал от индий, за да се намали WiFi интерференцията.
-        Силен и ясен звук, разрешен от Dolby Audio чрез HARMAN високоговорители.
-        FullHD дисплей с Dolby Vision(при ThinkBook 13s) за богати, ултра-ярки цветове.
-        Устойчива на разливане клавиатура.
-        До 11 часа живот на батерията при ThinkBook 13s и до 10 часа на ThinkBook 14s. Двата модел поддърж RapidChargе технология за бързо зареждане.
 

Бърз и интуитивен

Image:Запознайте се с 
ThinkBook: Създаден за бизнес, предназначен за следващото поколение.

Функцията на Windows - Modern Standby, позволява свързването на Вашия смартфон с лаптопа; Така устройството ще може да изтегля имейли, да получава сигнали за повиквания през Skype и да актуализира приложенията на Windows - при затворен капак. Лаптопът разполага с два високоговорителя на HARMAN за чист звук, които подобряват разговорите чрез VoIP. Освен това, разполагате и със специални Skype бутони.
Под капака ThinkBook крие 8-мо поколение процесори Intel Core, супер бърз SSD диск и възможност за графична карта на AMD Radeon 540X.
Първият модел е ThinkBook 13s, който е оборудван с 13.3-инчов дисплей с IPS технологията и Full HD резолюция от 1920х1080 пиксела. Максималната яркост е 300 нита, а специално покритие ще редуцира отблясъците на екрана. Според официалните данни рамките около дисплея са с дебелина от едва 5.5 мм., което допринася за тънкия профил на бизнес лаптопа.
По-големият модел запазва дизайна на ThinkBook 13s и разполага с 14" дисплей със същата резолюция при яркост от 250 нита. Въпреки това рамките са още по-малки и достигат до 4.9мм. Компанията обещава до 10 часа време за работа с едно зареждане, като тази стойност е 11 часа при ThinkBook 13s. Другите характеристики включват Core i7 процесор от осма генерация, AMD Radeon 540X, до 16GB RAM и до 1ТB SSD.
 

Бизнес поддръжка.

Image:Запознайте се с ThinkBook: Създаден за бизнес, предназначен 
за следващото поколение.

Лаптопите идват и с вградени функции за самоуправление, особено полезни за по- малки компании. Сред тях предварително инсталираният софтуер „Lenovo Vantage“ предлага инструменти за превантивна диагностика на хардуера, персонализирани хардуерни настройки и автоматично инсталиране на критични актуализации.

Вече можете да поръчате новия ThinkBook на нашия сайт >>> https://lenovoonline.bg/les/home.nsf/SearchResult.xsp?searchValue=ThinkBook


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: