Ексклузивен Lenovo магазин

Lenovo получи Design Оscar

 Nevena Chervenakova 06 Март 2014 


Lenovo получи рекордните осем награди за дизайн от тазгодишния международен форум (International Forum - iF).

Призът Gold Product Design е за широкоформатния монитор ThinkVision LT2934z. Другите награди в категорията на продуктовия дизайн са за новия ThinkPad X1 Carbon, таблетите ThinkPad 8 и YOGA TABLET 8, ThinkCentre E93z AIO PC, смартфона Lenovo K900 и Horizon table-PC. За първи път Lenovo печели наградата Communication Design за своя Aura софтуерен интерфейс, зареден в Horizon.

Image:Lenovo получи Design Оscar
За 61 издания на форума, iF са получили повече от 4600 кандидатури за продукти от цял свят, а победителите в топ класациите се награждават с Gold Award, известна още като "Design Оscar". Журито от 49 съдии на тазгодишния iF форум  похвали Lenovo за пионерските позиции в продуктовия дизайн и иновациите. Отличаващ се с 29 -инчов AH -IPS панел с LED подсветка и с 33 % по голяма картина от традиционния екран 16:9, ThinkVision LT2934z предлага изживяване като на кино. Екранът има Full HD уеб камера, двоен микрофон и високоговорители за несравними видео разговори. Опцията Picture -In- Picture  е особено полезна, ако работите по няколко задачи едновременно.

"Важността на дизайна нараства PC Plus ерата, когато очакванията на хората за технологиите са променени. Нашите проекти трябва да се харесват и от нови аудитории, не само от IT мениджъра. Качеството, надеждността и добре обмисленият дизайн са ключови елементи за всички умни, свързани устройства
", коментира Дейвид Хил, вицепрезидент на Think Design and User Experience. "Lenovo ще продължи стремежа си да революционизира индустрията с далновидни решения, в отговор на нуждите на  дизайнерската общност и нашите клиенти."

Lenovo има центрове за дизайн по целия свят, с над 120 дизайнери, фокусирани върху развитието на дизайна и потребителското преживяване. Към днешна дата този разнороден екип е спечелил над 100 награди за своите иновативни проекти.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: