Ексклузивен Lenovo магазин

ThinkPad на 25 и лимитиран юбилеен лаптоп!

 Станимир Фъртунов 06 Октомври 2017 


На 5-ти октомври бе представен юбилейният модел от серията ThinkPad, който да отбележи 25 години от раждането на легендарните лаптопи. Събитието се проведе в лабораториите Yamato в Япония, родното място на ThinkPad, и беше излъчван на живо в социалната мрежа. ThinkPad Anniversary Edition 25 е модерно въплъщение на класическия дизайн, което включва емблематични "ретро" функции, като класическата клавиатура на ThinkPad със 7 реда, обособени бутони за сила на звука, многобройни светодиоди за индикация и емблематичното многоцветно лого.

Image:ThinkPad на 25 и лимитиран 
юбилеен лаптоп!Image:ThinkPad на 25 и лимитиран юбилеен лаптоп!

Въпреки класическия дизайн шасито на ThinkPad 25 е подобно на Т470, а под капака ще намерите 7-мо поколение Kaby Lake i7-7500U vPro процесор, графична карта NVIDIA GeForce 940MX 2GB, оперативната памет е 16GB DDR4 и мястото за съхранение е 512GB PCIe SSD. Дисплеят е 14-инчов сензорен с Full HD резолюция, теглото му 1.58 кг и е с дебелина от 19.95 мм. Операционната система е Windows 10 Pro.

Image:ThinkPad на 25 и лимитиран юбилеен лаптоп!

„Ретро“ моделът идва с вграден сензор за пръстови отпечатъци и инфрачервена камера, което Ви дава по-високо ниво на сигурност. Благодарение на Windows Hello ще можете да изберете дали да стартирате Вашия лаптоп чрез лицево разпознаване или сканиране на биометричните Ви данни.

Image:ThinkPad на 25 и лимитиран юбилеен лаптоп!

ThinkPad 25
е снабден с богат набор от портове:  3бр. USB 3.0, 1x USB-C с Intel Thunderbolt 3, HDMI, RJ45 Gigabit Ethernet, Mechanical docking и 4-in-1 Card Reader. Моделът разолага и с вграден LTE модул на Sierra Wireless EM7455 за мобилен интернет. Батерията може да издържи до 13.9 часа в зависимост от това как се ползва лаптопа.

Image:ThinkPad на 25 и 
лимитиран юбилеен лаптоп!

ThinkPad Anniversary Edition 25
се очаква в много ограничени бройки за определи региони и цената ще бъде приблизително 3999лв.


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: