Ексклузивен Lenovo магазин

ThinkPad Tablet ще може да закупите още през Септември

 Goran Angelov 21 Август 2011 


През Юли Lenovo обяви намеренията си за представяне на пазара на 3 нови таблета. Два в consumer класа и един специално предназначен за бизнеса в семейството на ThinkPad.

Image:ThinkPad Tablet ще може да закупите още през 
Септември
Image:ThinkPad Tablet ще 
може да закупите още през Септември
IDEAPAD TABLET K1
IDEAPAD TABLET P1
Image:ThinkPad Tablet ще може да 
закупите още през Септември


По принцип подобни новини за нови продукти има често, но стои винаги отворен въпроса дали тези продукти въобще ще стигнат до нашия пазар и кога! Обикновено се случва така, че хитови продукти на топ производителите стават достъпни у нас по официалните канали след като вече са поостарели. Това е неприятно за всички по веригата и крайни потребители и търговци, а и спомага за развитие на черните канали на доставки, което отново не носи полза никому. И така през Юни, когато Lenovo обяви своята серия таблети, никой не обърна специално внимание, т.к. никой не очакваше скоро да има достъп до някой от тях. Този път обаче Lenovo ни изненадаха приятно - първите ThinkPad Tablet вече пътуват към България и ще са в магазина ни още през Септември. За САЩ дори обявата е очаквайте след 23ти Август, а глобалните доставки вече работят - адмирации за Lenovo този път. На фона на новината, че HP се отказват от своя таблет след очевиден провал в продажбите, Lenovo имат куража да лансират 3 модела и да започнат доставките глобално за бизнес таблета. Дали Lenovo таблетите ще имат успех ще покаже бъдещето. Както те самите казват "Между TRY и TRIUMPH разликата е едно малко UMPH".

Какво е това ThinkPad Tablet? Кое ще го отличава от масата таблети на различни фирми, които са вече в продажба? Андроид таблети има вече всякакви. Защо ThinkPad?

"Той има тяло на Таблет и глава за Бизнес" С този таблет Lenovo са подходили сериозно с поглед в нуждите на бизнеса и по всичко личи, че имат намерение да го произвеждат и доставят дългосрочно. Поддръжката на digitizer pen в комбинация с multitouch дисплей, допълнителната клавиатура, предварително инсталираните бизнес приложения - всичко е насочено към нуждите, комфорта и производителността на бизнес потребителя. Та защо да предпочета ThinkPad таблет:
1. Резолюция на екрана 1280х800. (при ябълката е 1024х768).
2. Поддръжката на digitizer pen позволява по-прецизна работа, която е необходима за бизнес приложенията.
3. Има всички необходими портове за обмен на информация - USB, SD, HDMI - всичко, което си имате и на лаптопа обикновено.
4. Аксесоари за бизнеса - клавиатура, докинг станция, писалка - анонсирани веднага с таблета. (макар, че в БГ може и да ги нямаме веднага)
5. Сервиз. Сервиз. Сeрвиз и Гаранция. Гаранцията е разширяема до 3 години, като на повечето стандартни ThinkPad-и. След като е ThnikPad ще се сервизира както се сервизират всички бизнес продукти на Lenovo.
Научете повече за ThinkPad Tablet....
Image:ThinkPad Tablet ще може да 
закупите още през СептемвриImage:ThinkPad Tablet ще може да закупите още през Септември
Image:ThinkPad Tablet ще може да 
закупите още през Септември
Image:ThinkPad Tablet ще може да закупите още през Септември


Image:ThinkPad Tablet ще може да закупите още през 
СептемвриСподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: