Ексклузивен Lenovo магазин

Само за жени: Нестандартно предложение за 8-ми март

 Михаила Михова 07 Март 2017 


Март е любимият ми месец. Може би защото съм жена, защото искам да съм ценена и обичана. Или просто защото всички го наричат женски месец. Всеки ден е различен, като настроението на жената. Сутрин – мрачен, буреносен облак, на обяд - слънце и луна, следобед сняг и звезда, вечерта е шарена като дъгa.

Image:Само за жени: Нестандартно предложение за 
8-ми март

Както аз, така и всяка жена се надява на специален жест на внимание от любимите си. Но... не винаги се случва това, на което се надяваме, уви. Затова, момичета, тази година имам едно страхотно и нестандартно предложение! Подарете на любимия си подарък за 8-ми март! Покажете му, че го обичате, покажете му, че ако той е пропуснал да го отбележи (И ТАЗИ ГОДИНА!), то Вие не преставате да мислите за него! Мисля, че ефектът ще е поразителен. Та кой подарява подарък на мъжа си за 8-ми март?! Ами само Вие. Разбира се, това не бива да е жест на натриване на носа. Трябва да е  жест на истинска обич и комплимент за него, че има жена като вас до себе си. Не се шегувам, опитайте. Нека половинката ви се почувства нестандартно, вярвам че ще го оцени и ще е благодарен, че ви има в живота си. Мога да Ви улесня и да Ви предложа някои джаджи, които мъжете ще оценят и ще са безкрайно щастливи. И със сигурност ще Ви върнат жеста много скоро... от обич, не от гузна съвест.

Всеки мъж се радва на технологични играчки. Със сигурност няма да предложа джанти или нови гуми за “любимата  му”, ала мога да ви насоча към твърде интересни предложения.
Разбира се, не мислете, че ще е евтино. Евтини съвети не давам. Мъжете са ни скъпи. Затова и 8-мо мартенските дарове трябва да са подходящи.

Обърнете внимание на специалното ни предложение в  Lenovo Exclusive Store:  

Image:Само за жени: Нестандартно предложение за 8-ми март

Moto Z
– изискан и изящен, точно като Вас! Перфектният Ви вкус, оправдава и перфектния подарък. Само сега получавате към него страхотната екстра - JBL Soundboost Mod, за страхотен звук и неповторими преживявания, заедно. Освен това, ще може да допълните комплекта в бъдеще, за други празници с -  Moto Z Hasselblad True Zoom, с който да Ви прави красиви и качествeни снимки навсякъде и по всяко време. Това е подарък не само за него, но и за Вас! Сериозно помислете над тази инвестиция: Щастлив мъж, перфектни снимки и неповторим звук. Уау, аз не бих се и замисляла.

Второто ми предложение е за креативни, умни и работещи навсякъде мъже, какъвто е вашият! Ако съпругът Ви обича да скицира, да записва на хартия разни важни неща, предлагам един подходящ неповторим продукт: YOGA Book! Ще пише с мастило върху хартия с Real Pen и Yoga Book ще дигитализира записките му. Ще редактира, организира  и споделя  бележките си за секунда. Ще използва включения клипборд за Book Pad, за да си дигитализира и организира важните му документи по-лесно. Може да проследи процеса непосредствено на екрана или чрез приложението на Lenovo - NoteSaver, за да използва Yoga Book като смарт тефтер — разгънат по най-естествения начин за водене на бележки. Това може да става и докато сте на път, тъй като е ултра тънък, с издържлива батерия и с отлични възможности. Направо изключително! И тъй като продуктите на Lenovo са с продължителен жизнен цикъл, след като се наиграе, ще го подари на детето, и няма да се налага  да купува нови и излишни играчки - безценно!  Всички ще са безкрайно щастливи!

Вижте повече подробности за продукта.

Image:Само за жени: Нестандартно предложение 
за 8-ми март

Последното ми предложение е семпло, ала е неизменна част от ежедневието на всеки съвременен мъж. А именно: смартчасовник Moto –  да си оптимизира времето, нали все му е дефицит! Винаги е полезен, спестява досадното търсене на телефона и е изключително красив и фешън! Побързайте, останаха последните бройки. Вижте подробности.

Image:Само за жени: Нестандартно 
предложение за 8-ми март

Eх, мислих си за много други страхотни предложения, ала ще спра до тук. Ако все пак не можете да си  позволите нищо от това -  вземете му ваучер за масаж, запазете вечер в хубав ресторант  или просто му кажете колко го обичате в навечерието на Вашия специален, женски ден!

На 8 март всички дами, посетили Lenovo Exclusive Store, получават 5% отстъпка за продукти, които не са с намалена цена или в кампания. :)


Сподели, ако ти харесва:

Включи се в дискусията: