Ексклузивен Lenovo магазин

Lenovo ThinkStation


ОТВЪД ПРЕДСТАВИТЕ ВИ ЗА ПРОДУКТИВНОСТ


научи още Powered by Intel® Xeon® Processor

Lenovo ThinkStation


Lenovo ThinkStation са надеждни и иновативни работни станции предназначени за професионалисти, които работят със специализирани приложения и се нуждаят от изключителна бързина и производителност. Архитекти, инженери, дизайнери, финансисти, учени, софтуерни разработчици - за тези, които създават и променят света около себе си. За всички тях Lenovo създава ThinkStation - отлично проектирани, супер мощни, тихи и енергийно ефективни решения, които предлагат производителност отвъд рамките на стандартните PC решения.

Новите серии са с последно поколение от високо производителните Intel® Xeon® процесори и предлагат многоядрена процесорна мощ, комбинирана с най-новата графика от NVIDIA. С още по-бърза и производителна памет, ThinkStation Ви дават възможност да работите по-продуктивно. Освен всичко това, работните станции на Lenovo са енергоефективни и в тях са вложени до 65% рециклирани материали.
Супер производителност и графика


Оборудвани с един или два процесора от последно поколение Intel® Core® и Intel® Xeon®, Lenovo ThinkStation предлагат многоядрена процесорна мощ, комбинирана с изключителна графика от NVIDIA. Така осигуряват производителност, която няма как да постигнете със стандартно PC решение.

ISV сертификация


Lenovo си партинира с водещите софтуерни проидводители. ThinkStation са ISV (Independent Software Vendor) сертифицирани, което означава, че производителите на най-използваните софтуерни приложения гарантират, че ThinkStation ще Ви осигури необходимата производителност, работейки със специализиран софтуер.
ISV Certifications for ThinkStation


Умна, тиха, по-надеждна технология


ThinkStations са с до 24% по-надеждни от конкурентите си, според TBR*. Процесорите на ThinkStation осигуряват супер производителност при почти недоловими нива на шум - около 24 Db. В тях са вложени хиляди малки иновации - tool-less chassis достъп, контрол на кабелите и лесен монтаж в сървърен шкаф. Всеки детайл от дизайна на ThinkStation е внимателно премислен, защото най-важно е да се фокусирате върху продукта, който създавате, а техниката да Ви осигури нужната производителност, надеждност и удобство.

Екологични, енергийно ефективни


Едновременно с високата производителност, ThinkStation® предлагат и изключителна енергийна ефективност. Те са единствените, които притежават Greenguard® сертификация, до 80 Plus Platinum, 92% енерго-ефективно захранване, а в тях са вложени до 65% рециклирани материали.


Single processor
Dual processor

Thinkpad W540

Мобилни работни станции
виж моделите Мобилните 15.6" работни станции ThikPad W540 са най-тънките и леки в класа си. Те са бързи, надеждни и супер производителни. Притежават ISV Сертификация, което гарантира безроблемна работа с тежки професионални приложения. Оборудвани с 4-то поколение Intel® Core™ и NVIDIA® Optimus™ технологии ThikPad W540 се справят със сериозните задачи, без значение къде се намирате. Притежават Thunderbolt порт, който осигурява свързаност с дисплеи с висока резолюция и бързи устройства за съхранение на данни. Като опция предлагат и X-Rite PANTONE® калибратор - за супер прецизна настройка на цветовете на екрана. ThikPad W540 са подходящо решение за създатели на графично и видео съдържание, дизайнери, инженери, архитекти, софтуерни разработчици и всички изискващи супер висока производителност от мобилния си компютър.
Научи още...

ThinkStation P300

Надежност и производителност на работна станция и цена на настолен компютър
виж моделите Надежност и производителност на работна станция и цена на настолен компютър Lenovo® ThinkStation® P300 предлага надеждността и производителността, от която се нуждаете, на достъпна за бюджета Ви цена. Налични са във вариант tower и small form factor (SFF) и оборудвани с високо производителни Intel® Xeon® процесори, за да Ви осигурят резултати от най-високо ниво и ниско ценово предложение. ThinkStation® P300 поддържа Intel® HD Graphics P4600, както и NVIDIA® Quadro® graphics (до K600).
Научи още...

ThinkStation P500

Екстремна скорост и мощна графика
виж моделите ThinkStation P500 е работна станция от среден клас, подходяща за широк кръг от специалисти - от създатели на 3D дигитално съдържание, до потребители на CAD и EDA приложения, финансисти и медицински специалисти. Осигурява мощност и гъвкавост с няколко I/O слота и най-големия капацитет за съхранение за еднопроцесорна работна станция в индустрията. Сертифицирана и тествана за оптимизиране на производителността за топ ISV приложения. Можете да добавите памет, графична карта и памет с Flex технология за лесно конфигуриране на системата. Поддържа NVIDIA Maximus с Quadro и Tesla карти за интензивна работа.
Научи още...

ThinkStation P700

Огромна производителност в супер малък размер
виж моделите ThinkStation P700 e компактна двупроцесорна работна станция с големи възможности за разширяване. Поддържа висок клас NVIDIA Maximus с Quadro и Tesla графични карти, 12 слота за бърза DDR4 памет и до 12 диска за увеличаване на капацитета на съхранение. Справя се отлично с тежките приложения за създаване и редактиране на видео съдържание и 3D програми. Има оптимизирано охлаждане, което поддържа температурата на работната среда на компонентите при натоварване с тежки приложения.
Научи още...

ThinkStation P900

Висока производителност, надеждност и мощна графика
виж моделите Най-висок клас работни станции с висока производителност, изключителни възможности за гъвкаво конфигуриране, безкомпромисни графични карти и най-висок капацитет на съхранение. P900 се справя лесно с предизвикателствата на взискателните CAD, CAM приложения, програми за обработка на мултимедия, за научни изследвания и други. P900 е оборудвана с най-новото поколение многоядрени процесори Intel Xeon и поддържа графични технологии на NVIDIA (включително Maximus с Quadro и Tesla карти). Работните станции P900 са подходящи за специалисти, които работят в областта на продуктовия дизайн, стайлинг, графично моделиране, симулации, анимации, визуализации, финансово моделиране.
Научи още...

Кой ползва Lenovo ThinkStationАРХИТЕКТИ, ИНЖЕНЕРИ, ДИЗАЙНЕРИ


Проектантската работа е свързана с обработката на голям обем информация и е особено чувствителна към бързината, която техниката осигурява. Работните станции Lenovo ThinkStation са сертифицирани за работа с AutoCAD® приложения, което Ви гарантира необходимата производителност при работа с големи графични 2D или 3D проекти.

Не правете компромис с техниката, с която работите ежеднево - нейните характеристики и ниво на надеждност са ключови за Вашите проекти. Подбирайки умно компютъра или работната си станция, ще си осигурите по-високо ниво на ефективност, по-ниски разходи за обслужване и отлична цена на притежание.
Научете повече

СЪЗДАТЕЛИ НА ВИДЕО СЪДЪРЖАНИЕ


Авторите на дигитално съдържание създават ефектни и динамични визии, светове и герои, които оживяват на екрана. Когато въображението няма граници, техниката трябва да осигурява безпрепятствена реализация. Работните станции ThinkStation са отличен избор. Те предлагат най-новите професионални процесорни и графични решения от NVIDIA® и Intel®, сертифицирани за работа с Adobe Creative Suite.

С GPU-acceleration за избрани NVIDIA® Quadro® професионални графични карти ThinkStation гарантират удивителна бързина при работа. С тях може да разчитате на невероятна производителност, при ниски нива на шум и отлично охлаждане. Така може да се фокусирате върху идеите, които ще направят света по-красив и вълнуващ, вместо да се мислите за техниката.
Научи повече

УЧЕНИ, МЕДИЦИ


Днес учените и медиците разчитат на супер модерни технологиии за изчисление на данни и визуализация. Бързината и точността, с която се постига резултат от изследване, е ключова в медицината. Работата със специализирани софтуерни приложения изисква използването на надеждна и производителна техника. Работните станции Lenovo ThinkStation са решението, което ще ви помогне да стигнете до резултата, от който се нуждаете, с бързината, която искате.
Научи повече
Както изискванията на клиентите към производителността на софтуера и хардуера нарастват, така и софтуерните разработчици имат нужда от достатъчно продуктивни работни станции, с помощта на които да реализират проектите си. Lenovo ThinkStation предлагат цялостно решение, покриващо нуждите и на най-взискателните Java програмисти.

Работните станции ThinkStation имат Error Code Correcting (ECC) памет, която на практика елиминира всички грешки, свързани с паметта. Последните Intel® Xeon® процесори и NVIDIA® CUDA технология ще компилират и възпроизведат кода ви с невероятна скорост, без значение дали се основават на CPU или GPU. Едва доловимият оперативен шум на ThinkStation съдейства да максимизирате креативния процес и продуктивността без излишно прекъсване.
Научете повече

ФИНАНСИСТИ


Наясно сме, че не искате да пропуснете момента, да пропилеете възможност заради слаба производителност на техниката. Във финановата сфера от значение е всеки момент, защото може да коства милиони. Надеждните бекъп решения тук също са от съществено значение, защото евентуален колапс в системата може да предизвика катастрофа.

Работните станции ThinkStation P700 са перфектно решение. Освен че са най-компактните работни станции на пазара, те притежават дву-процесорна мощ със своите Intel® Xeon® процесори, осигуряват висока ефективност и минимализират риска при работата със специализирани приложения.
Научи повече

Искате ThinkStation за вашия бизнес - можем да помогнем с финансиране.


Финансиране на ИТ проекти


Чрез услугите за финансиране на ИТ решения, предоставяни от Ай Би Ес чрез IBM, сега може да осигурите необходимите средства за проектите си.

Финансирането на проекти чрез фондовете на IBM предлага уникален шанс да консолидирате бюджета си за даден проект в един финансов пакет включващ всичко – услуги, инфраструктурни решения и софтуерни продукти и до го превърнете в приемливи месечни плащания при конкурентни условия, дори без лихва при едногодишни договори.

Cвържете се с нас за повече информация

Облекчени финансови условия

  • Фиксирана проста лихва за целия период;
  • 0% лихва при сключване на едногодишен договор;
  • Без допълнителни начисления или такси за обслужване;
  • Гъвкави, индивидуални схеми за изплащане от 4 месеца до 5 години;
  • Възможен период без плащания до 6 месеца;
  • Без наказателни лихви при предсрочно погасяване;

Гъвкава и бърза процедура

  • Одобрение в рамките на 1 до 3 дни,
  • без скрити такси, комисионни, посредници и условия
  • без банкови гаранции или парични залози
Телефон: (02) 9615481
E-mail: sales@lenovoonline.bg
Или заповядайте в Lenovo Exclusive Store в Paradise center, етаж 0 (бул.Черни Връх №100)


*Intel, the Intel logo, Xeon, and Xeon Inside are trademarks or registered trademarks of Intel Corporation in the U.S. and/or other countries.