Ексклузивен Lenovo магазин

ThinkPad X1 Carbon

Изключително мощен, тънък и лек
ThinkPad X1 Carbon тежи едва 1.13 кг. и дебелина от 16 милиметра, което го прави най-малкия и тънък бизнес ултрабук на Lenovo. Новото поколение X1 Carbon е зареден с по-мощен процесор, повече памет. Дисплеят е 14“ с Quad HD резолюция и всичко това побрано в размерите на 13“ лаптоп.

X1 Carbon ти пази гърба

Шасито е направено от 4 слоя карбон от най-висок клас и магнезиева рамка за по-голяма здравина. ThinkPad Х1 Carbon е готов да издържи всичко по пътя си - от разляти напитки до изпускания и удари. Този лаптоп е преминал 12 военни изисквания и над 200 теста за издръжливост.

Интернет навсякъде

Дори когато няма WiFi сигнал Новият Х1 Карбон има разполага 4G мобилна връзка, така вие винаги ще имате достъп до всичките ви данни в мрежата. X1 Carbon разполага с възможност за LTE-A връзка, благодарение на Qualcomm Snapdragon X7.

Перфектно охлаждане

Въпреки своя ултратънък дизайн, новият X1 Carbon е с още по-добро охлаждане от всякога. Дизайнът на вентилаторните перки е подобрен. Така X1 Carbon осигурява производителността, която се очаква от него, при ниско ниво на шум и отлично охлаждане.

От 0 до 80% за 60 минути

Батерията на Х1 Carbon издържа до 15.5 часа, но не се притеснявайте ако тя се изтощи. Технологията за бързо зареждане ще успее да зареди лаптопа до 80% за час или за една обедна почивка ще разполагате със заряд за още 12 часа!

Супер бърз пренос на данни

5-тото поколение Х1 Carbon идва с Intel® Thunderbolt™ 3 – технология, която превръща супер бързия Thunderbolt порт в USB-C със скорост до 40 Gbps.

Класически или модерен - ти избираш

Тази година X1 Carbon ще се предлага в два цвята. Можете да избирате от традиционния за ThinkPad черен цвят или сребрист.

ThinkPad X1 Wireless Mouse

ThinkPad X1 Ultra Sleeve

ThinkPad Headphones On-Ear

ThinkPad Thunderbolt  3 Dock