Ексклузивен Lenovo магазин

ТАБЛЕТ, КАКЪВТО ДО СЕГА НЕ СТЕ ВИЖДАЛИ

Цилиндричен модул

Променя разпределението на теглото за по-голямо удобство във всеки режим на употреба.

Изправен в Stand Mode
Комфорт в Hold Mode
Баланс в Tilt Mode

Колони

По-добър и чист звук благодарение на разположените отпред колони с Dolby® Digital Plus.

Батерия

Издържа много повече от батерията на обикновен таблет – до 18 часа.

Поставка

Вградената поставка се отваря и поддържа таблета, за да стои изправен самостоятелно.

ПО-ДОБЪР ЗАХВАТ. ПО-ГОЛЯМО УДОБСТВО


Новият Yoga Tablet е с уникален дизайн, улесняващ захващането и позиционирането в 3 различни позиции – hold, stand и tilt. Можете да държите удобно и стабилно таблета с една ръка, благодарение на формата и разположението на цилиндричната батерия и лекото тегло. Ергономичниият дизайн балансира центъра на тежестта за по-голям комфорт на ръката Ви.


НЕСРАВНИМО HANDS-FREE УСЕЩАНЕ

Yoga Tablet е различен. Създаден с вградена поставка и цилиндрична батерия, която балансира теглото на таблета така, че да стои самостоятелно.

Седнете удобно и се забавлявайте с любимите си мултимедийни приложения. Насладете се на по-добър и чист звук благодарение на разположените отпред говорители с Dolby Digital Plus.

ПОДХОДЯЩИЯТ ЪГЪЛ ПРОМЕНЯ ВСИЧКО

Цилиндричният модул заедно с вградената поставка позиционират таблета под ъгъл, който осигурява максимално удобство при работа. Без значение под какъв ъгъл гледате екрана, видимостта му е отлична и взаимодейства по-добре отвсякога.

ЗАБЕЛЕЖИТЕЛЕН ЖИВОТ НА БАТЕРИЯТА

Yoga Tablet има два пъти по-дълъг живот на батерията в сравнение с повечето таблети. За да работите повече или да се забавлявате повече вече може да разчитате на до 18 часа* автономна работа. Така ще се радвате на вашият Yoga Tablet от сутрин до късно вечер, без значение къде се намирате. Благодарение на изумителния живот на батерията може да ползвате таблета дори да зареждате други мобилни устройства.
*Животът на батерията е изчисленият максимум. Действителният живот на батерията може да зависи от различни фактори. Повече информация за тестването вижте на www.lenovo.com/battery-info/bg.

ДОБАВЕТЕ ВЪНШНА КЛАВИАТУРА

Можете незабавно да трансформирате Yoga Tablet в продуктивно устройство с интелигентната Bluetooth® клавиатура, която функционира и като защитен капак за екрана на таблета.

Вземете своя
YOGA TABLET СЕГА!

Yoga Tablet 8
виж моделите
Yoga Tablet 10
виж моделите